Airconditioning- en luchtbehandeling

Advies, service en kwaliteit
Advies, service en kwaliteit zijn de drie punten welke Glerum Koel- en Klimaattechniek hoog in het vaandel heeft. Glerum Koel- en Klimaattechniek levert niet alleen airconditioning maar is u tevens van dienst bij het nemen van de juiste beslissingen. Glerum Koel- en Klimaattechniek adviseert u de beste oplossingen en werkt alleen met A-merken. De voordelen van de aanschaf van een airconditioning bij Glerum Koel- en Klimaattechniek op een rijtje:
– Meedenken
– Specialisatie
– Werkt uitsluitend met A-merken
– Korte levertijden
– Het kunnen leveren van maatwerk
– Goede samenwerking met leveranciers om tot een perfecte totaaloplossing te komen
– Focus op service en kwaliteit
– Vakbekwaam personeel

Voordelen en toepassingen
Airconditioning wordt de laatste jaren in toenemende mate toegepast in kantoorgebouwen, winkels en woonhuizen. Bewezen is dat door toepassen van airconditioning de efficiency op de werkplek toeneemt en het winkel- en woongenot aanzienlijk wordt verbeterd.

Airconditioning of luchtbehandeling is niet alleen het koelen van lucht. Airconditioning omvat koelen, verwarmen, ontvochtigen en verversen van lucht. Men kan dus zeggen dat airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de verblijfsruimte. Glerum is tevens leverancier van warmtepomp-airconditioners welke in staat zijn de ruimte te koelen en te verwarmen met zeer hoge rendement.

Een oplossing voor iedere situatie
Of het nu gaat om een airconditioning voor een enkele ruimte of complete hotel-, kantoor of andere complexen, Glerum Koel- en Klimaattechniek biedt u altijd de perfecte oplossing. Meer informatie over de verschillende toepassingen vindt u op:
– Single-splitsystemen (systemen voor enkele ruimtes)
– Multi-splitsystemen (systemen voor meerdere ruimtes)
– Luchtverversing
– Stekkerklare oplossingen

Wij zijn leverancier van: