Leerling koelmonteur

Wat zoeken wij:

Wij zijn op zoek naar een leerling koelmonteur voor de regio Zeeland. Het betreft een leerzame functie waarin jij kan doorgroeien tot koelmonteur.

Wat ga je doen:

Als leerling koelmonteur ga je meelopen met de ervaren mannen in het vak en zul je op deze manier veel leren en ervaring op doen om uiteindelijk zelf aan de slag te kunnen als koelinstallateur/koeltechnicus. Je zult assisteren bij het installeren van warmtepompen, het onderhouden en inspecteren van installaties en in bedrijfstellingen. Je rijd samen met je collega naar de klant voor uitvoering van de werkzaamheden.

Wat heb je nodig:

  • Je bent bezig met een technische MBO/HBO opleiding. Bijvoorbeeld installatie-, elektro-, of Klimaattechniek of een engineering opleiding.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent gedreven, betrokken en houdt van aanpakken.
  • Je kunt makkelijk samenwerken in teamverband.

Aanbod: 

We bieden je een stageplek die aansluit bij je opleidingstraject, indien van toepassing kunnen we je ook aanvullende cursussen aanbieden tijdens je stageperiode.

Wij bieden je een stagevergoeding afhankelijk van jouw opleiding en arbeidsvoorwaarden geldend in de CAO metaal en techniek. De duur van de vakantie periode is zo als de opleiding het heeft voorgeschreven.

Klinkt dit voor jou als de ideale stage/ leerbaan? Vul dan snel je gegevens en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Of mail naar info@glerumkoeltechniek.nl (t.n.v. Robert Glerum) of bel 0113-214335. Voor meer informatie over ons bedrijf kijk op www.glerumkoeltechniek.nl

Adequate Service

Kundige servicemonteur

24 uur per dag, 7 dagen per week

+31 (0) 113 21 43 35