Service

‘Koelen doen we samen’

Service en onderhoud zijn in de koudetechniek zeer belangrijk. Als er een storing in uw koel- of vriesinstallatie optreedt, kan er al snel een grote schadepost ontstaan. Om deze reden is onze servicedienst zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. 

Werkgebied
Ons werkgebied betreft Zuidwest Nederland en de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen in België. We ontwerpen en installeren nieuwe koel- en vriesinstallaties en verlenen service aan deze machines. We willen voor onze klanten graag een betrouwbare partner zijn, en gaan voor de hoogste kwaliteit. Als NVKL erkend installateur werken wij met professionals en kwaliteitsmaterialen.

24/7
Onze betrokkenheid gaat verder dan advies, verkoop en installatie van uw koelsysteem. Mocht er onverhoopt wat aan de bestaande installatie opdoen dan staat er een kundige servicemonteur 24 uur per dag, 7 dagen per week gereed voor eenieder die geregistreerd staat in ons servicebestand.

Belt u daarvoor altijd met ons algemene nummer: +31 (0)113-214335. Wij zorgen ervoor dat u zo spoedig mogelijk wordt geholpen. Mocht u ons nodig hebben buiten kantooruren of in het weekend, belt u dan ook het algemene nummer. U wordt doorverbonden met de dienstdoende medewerker. Mocht het een probleem zijn dat u zelf gemakkelijk kunt oplossen, dan informeren wij u meteen. Die enkele keer dat er wel een servicemonteur aan te pas moet komen, zorgen wij ervoor dat hij of zij snel ter plaatse is.

Heeft u een storing? Bel ons op +31 (0)113-214335

Onderhoud en inspectie
Voorkomen is beter dan genezen (en vaak ook goedkoper). Op regelmatige basis komen wij langs om onderhoud of inspectie te plegen en zo storingen te voorkomen. Daarnaast doen wij voor al onze relaties de wettelijk verplichte lekcontroles conform F-gassen besluit. Hiervoor sluiten we een onderhoudscontract met u af, volledig op uw situatie afgestemd.

Bij niet door ons geleverde en/of geïnstalleerde koelsystemen, wordt bij de eerste service-uitvoering het systeem vastgelegd in een logboek, zodat we u in het vervolg adequaat van dienst kunnen zijn.

Logboek
Vanaf heden wordt u logboek digitaal vast gelegd. Op deze wijze kunt u vanaf iedere PC, tablet of smartphone via onze website middels een unieke code inloggen. Na inlog kunt u de installatiegegevens, tekeningen en werkbonnen inzien van alle storingen, onderhoud en inspecties en deze eventueel uitprinten.

Op al onze aanbiedingen, diensten, producten en overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van de NVKL van toepassing. Deze zijn te downloaden via onderstaande link.

NVKL algemene voorwaarden

U kunt bij Glerum koeltechniek terecht voor

  • Service aan bestaande installaties (storingen en reparaties)
  • Onderhoud en wettelijke inspecties.
  • Nieuwbouw van (complete) koelinstallaties

Adequate Service

Kundige servicemonteur

24 uur per dag, 7 dagen per week

+31 (0) 113 21 43 35