Sectoren

Binnen onderstaande sectoren heeft Glerum koeltechniek jaren ervaring in het uitvoeren van specifieke wensen van onze klanten. Op de pagina van elke sector vindt u onderaan onze uitgevoerde projecten.

Hardfruitbewaring

Door onze locatie in het hart van de Zeeuwse fruitteelt sector hebben we deze ontwikkeling van dichtbij kunnen volgen en is Glerum Koeltechniek een bekende speler geworden met oplossingen voor de langdurige bewaring van fruit

Meer informatie

Aardappel, uien en vollegrondsproducten

Door toepassing van uniforme en constante opslagconditie in de gehele opslagruimte kunt u uw producten langer vers houden, uitdroging voorkomen, gewichtsverlies minimaliseren en de kwaliteit optimaal houden.

Meer informatie

Glastuinbouw en sierteelt

Glerum koeltechniek levert de juiste koelsystemen voor uw teelt. Koeling is minstens zo belangrijk als verwarming en bewatering voor de groei en bloei van zaden, bollen, bloemen en gewassen.

Meer informatie

Vlees

Vleesbewaring en -verwerking kent strenge normen met betrekking tot het product zelf maar ook met betrekking tot de hygiëne van de omgeving en het werkklimaat voor de mensen werkzaam in deze omgeving.

Meer informatie

Vis, schaal- en schelpdieren

Wij zijn ervaren in het leveren en plaatsen van koel- en vriessystemen voor de vis-, schaal en schelpdiersector. Een greep uit de mogelijkheden: Zeewaterkoeling, Koel- en vriesopslag, Scherfijs en Slurryijs en Verwerking & proceskoeling.

Meer informatie

Voedselverwerking en distrubutie

Wij realiseren perfect geconditioneerde ruimten die nodig zijn bij het sorteren en verpakken van uw versproducten.

Meer informatie

Proces en industriekoeling

Onder proceskoeling wordt verstaan het koelen van water of een andere koudedrager waarmee een product of machine in een productieproces wordt gekoeld.

Meer informatie

Binnenklimaat

Een goed werkklimaat bevordert het welzijn van medewerkers en daarmee de prestaties van uw collega’s. Het toepassen van airconditioning draagt bij aan deze comfortabele werkomgeving.

Meer informatie

Adequate Service

Kundige servicemonteur

24 uur per dag, 7 dagen per week

+31 (0) 113 21 43 35