Binnenklimaat

Wat kunnen wij voor u betekenen
Onze activiteiten op het gebied van Klimaattechniek zijn:

  • Airconditioning en warmtepompen;
  • VRV/VRF-installaties;
  • Ventilatie-units;
  • Luchtbehandelingskasten;

Airconditioning en warmtepompen
Een goed werkklimaat bevordert het welzijn van medewerkers en daarmee de prestaties van uw collega’s. Het toepassen van airconditioning draagt bij aan deze comfortabele werkomgeving. Naast koelen is het mogelijk om met airconditioners die voorzien zijn van een warmtepomp in de koudere seizoenen de ruimtes te verwarmen.

Airconditioning is er in vele varianten. Wij werken met gerenommeerde merken. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige airconditioning.

Wij zijn leverancier van Mitshubishi heavy industries, Toshiba en Daikin

Mogelijk komt een nieuwe energiezuinige airconditioning in aanmerking voor subsidie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Ventilatie units
Ventilatie en luchtverversing zijn essentieel voor een gezond binnenklimaat. Wij leveren en installeren systemen waarmee u de lucht ververst. Een voorbeeld hiervan is een WTW installatie.

Warmteterugwinunits
Een warmteterugwin installatie (WTW) is mechanische ventilatie. Het bestaat meestal uit een unit(motor), een ventilator en meerdere afzuigpunten en inblaasopeningen. Het systeem voert vuile lucht af en blaast schone lucht terug in de ruimte. De schone lucht krijgt via een warmtewisselaar de warmte van de vervuilde lucht. Met een WTW installatie kunt u een gezond binnenklimaat creëren met een behaaglijke temperatuur. Indien deze ventilatie op vraag wordt gestuurd kan dit een lager energieverbruik realiseren.

Voordelen WTW installaties:

  • Gezonde lucht in de ruimte
  • Behaaglijke temperatuur in de ruimte
  • energiezuinig

Nadelen:

  • investeringskosten
  • kosten voor onderhoud en reiniging (advies 1 x per 2 jaar)
Offerte aanvraag klimaatinstallatie

Referentie projecten

Cine City

Om een evenwichtig binnenklimaat te realiseren is systeem gekozen voor satellietmodellen en uitblaas kanalen en roosters verdeeld over de ruimte.

Referentie bekijken

Tramper Technology

In dit nieuwbouw pand werd door Glerum Koeltechniek een VRV-systeem aangelegd met 23 binnendelen.

Referentie bekijken

Adequate Service

Kundige servicemonteur

24 uur per dag, 7 dagen per week

+31 (0) 113 21 43 35