Historie

1977

Het ontstaan van Glerum B.V.

Na overname van de firma van de Repe, startte Bob Glerum, koeltechnisch installatiebedrijf Glerum B.V. op in 1977. De werklocatie was in een kleine loods achter zijn woning aan de Oude Singel. In de eerste jaren timmerden men zelf complete koelmeubelen, toonbanken en kleine koelcellen voor bakkerijen, agrariërs, slagerijen en horeca gelegenheden. Voor de administratie werd later een woning aangekocht op de Oude Singel. Dit was het kantoor.

1986

Verhuizing naar industrieterrein de Houtkade te Goes

In dit jaar vertrok de firma uit de woonwijk en kocht een bedrijfspand aan het industrieterrein de Houtkade te Goes. Door grotere werkruimte konden ook grotere projecten in eigen beheer worden gebouwd. De klantenkring breidde zich vooral uit in de fruitsector en de schelpdier industrie (mossels, oesters en kreeften).

Lees meer..

1992

Verhuizing bedrijventerrein de Poel in Goes Zuid

Door een grotere verkoop en een tekort aan ruimte, verhuisde de firma dit jaar opnieuw. Dit maal naar de industrieweg op het bedrijventerrein de Poel in Goes Zuid.

Lees meer..

2008

Robert Glerum voegt zich bij het bedrijf

In dit jaar komt Robert Glerum bij de firma te werken. Zoon van Bob, die na een koeltechnische opleiding en enkele jaren gewerkt te hebben bij de firma Goedhart (Kelvion) zich in het bedrijf verder ontwikkelt in sales en engineering.

Lees meer..

2015

Robert neemt de firma van zijn vader over

In 2012 is de dagelijkse bedrijfsleiding overgenomen door Robert Glerum en in 2015 heeft hij de firma van zijn vader overgenomen en is Bob met pensioen gegaan. Daarnaast wordt de agrosector (aardappelen, uien en wortels) een grotere klantensector, daar ook in deze branche het koelen en drogen steeds meer voorkomt.

2021

Gespecialiseerd

Bij Glerum koeltechniek zijn we gericht op een persoonlijke benadering en is veel kennis en ervaring aanwezig betreffende bewaring van het te koelen product en de mogelijke koeltoepassingen. We hebben ons gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen voor het koelen en vriezen van uw product. Daarnaast verlenen wij service aan al deze installaties en kunnen wij u in veel gevallen adviseren met de beste oplossingen.

Adequate Service

Kundige servicemonteur

24 uur per dag, 7 dagen per week

+31 (0) 113 21 43 35