Startende koelmonteur

Wat zoeken wij:

Wij zijn op zoek naar een startende koelmonteur in de regio Zeeland. Het betreft een leerzame functie waarin jij kan doorgroeien tot een ervaren servicetechnicus elektro- koeltechniek.

Wat ga je doen:

Als startende koelmonteur ga je koelinstallaties en warmtepompen installeren, onderhouden, inspecteren en in bedrijf te stellen. De planning wordt voor je verzorgt dus daar heb je geen omkijken naar. Met een service auto en een digitale werkopdracht op de tablet rijd je naar de klant voor uitvoer van de werkzaamheden. In de eerste periode word je voor werkopdrachten ingezet als hulpmonteur waarbij jij op pad gaat en wordt begeleid door een ervaren servicetechnicus. Zo kun je de verschillende installaties leren kennen en doe je ervaring op. Het is in deze functie belangrijk dat je basis kennis hebt van elektrotechniek of technische installaties.

Wat heb je nodig:

 • Afgeronde technische MBO opleiding. Bijvoorbeeld installatie-, elektrotechniek en/of koeltechniek.
 • Een STEK/of F-gassen diploma. (niet verplicht)
 • In bezit van rijbewijs B.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent gedreven, betrokken en houdt van aanpakken.
 • Je kunt uiteindelijk goed zelfstandig werken en ook makkelijk samenwerken in teamverband.

Aanbod: 

Wij bieden een goed salaris (2700-3500 afhankelijk van je leeftijd & werkervaring) met arbeidsvoorwaarden geldend in de CAO metaal en techniek. Dit betekent o.a. 25 verlofdagen, 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling (PMT). 

Ben je enthousiast geworden en in het bezit van de juiste papieren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen als monteur en de daarbij horende cursussen en opleidingen te volgen.

Mail je CV naar info@glerumkoeltechniek.nl (t.n.v. Robert Glerum) of bel 0113-214335. Voor meer informatie over ons bedrijf kijk op www.glerumkoeltechniek.nl

Solliciteer direct

  Alle velden in dit formulier met een * zijn verplicht.

  Adequate Service

  Kundige servicemonteur

  24 uur per dag, 7 dagen per week

  +31 (0) 113 21 43 35